GYM

Träna med utsikt över norra hamnen

GYM OCH PADEL PÅ SAMMA PLATS

Ett smidigt och effektivt sätt att få ut hela din träning på en och samma plats! På gymmet finns det flera konditions- och träningsmaskiner för hela kroppen – samt en sektion av fria vikter. Här kan du träna dygnet runt i en vacker miljö med utsikt över norra hamnen. 

Medlemskap

Vårt gym och lounge är anpassat för en mindre grupp medlemmar som gillar kombinationen padel och gym. Vi kommer vara försiktiga med medlemsantalet och prova oss fram för bästa trivsel i gym och lounge. 

Om du har några frågor, hör av er till vår gymansvarige:

PT Jannike Andersson – gym@norrahamnenpadel.se 

 

I medlemskapet ingår*:

 • 10% rabatt på bokning av padelbana

 • 10% rabatt på padelträning

 • 10% rabatt på tävlingar

 • 10% rabatt på padelutrustning
 • Medlemserbjudanden löpande under året, som exempelvis, företräde till tävlingar och event.

 • Fri tillgång till gym och lounge dygnet runt, året om.
  *Ingår ej i klippkort, veckokort eller helgkort.

  För att säga upp ditt månadskort (månadskort förnyas automatiskt varje månad) hör av er till oss på mail: gym@norrahamnenpadel.se

  Vid medlemskap där kunden är minderårig så måste vårdnadshavaren först kontakta gymansvarige innan medlemskap skapas. Åldersgräns 13år annars krävs målsmans närvaro vid träning.

PERSONLIG TRÄNARE

Vill du ta din träning till nästa nivå och få hjälp och tips – boka då in träningspass med vår PT Jannike!

Jannike är licensierad personlig tränare och har flera års erfarenhet. Du kan välja enskilda PT-pass eller PT Duo. Klippkort för PT-träningar köps antingen som PT 3h eller 10h.

För att starta upp träning med PT hör av dig direkt till Jannike på mail: gym@norrahamnenpadel.se 

GRUPPTRÄNING

Nu har vi kört igång med gruppträning som du kan boka dig på via vår medlemsapp eller via länk. Vi kör flera olika sorters pass som alla kan vara med på oavsett förutsättningar. 

Boka gruppträning:

norrahamnenpadel.Wondr.se/schema

 

 

DIGITALT GYMKORT

Vi använder oss av gymkortet Wondr. Ett digitalt gymkort som du via app kommer in på gymmet. Här finns allt samlat kring ditt medlemskap och du har full koll på din träning. Ladda ner den på App Store eller på Google play.