GYM

Träna med utsikt över norra hamnen

GYM OCH PADEL PÅ SAMMA PLATS

Ett smidigt och effektivt sätt att få ut hela din träning på en och samma plats! På gymmet finns det flera konditions- och träningsmaskiner för hela kroppen – samt en sektion av fria vikter. Här kan du träna dygnet runt i en vacker miljö med utsikt över norra hamnen. Ett gym med fokus på fitness och konditionsträning.

Medlemskap

Vårt gym och lounge är anpassat för en mindre grupp medlemmar som gillar kombinationen padel och gym. Vi kommer vara försiktiga med medlemsantalet och prova oss fram för bästa trivsel i gym och lounge. Detsamma gäller redskap och maskiner då vi kommer vara lyhörda för vad medlemmarna har för behov.

I medlemskapet ingår*:

  • 10% rabatt på bokning av padelbana

  • 10% rabatt på padelträning

  • 10% rabatt på tävlingar

  • 10% rabatt på padelutrustning
  • Medlemserbjudanden löpande under året, som exempelvis, företräde till tävlingar och event.

  • Fri tillgång till gym och lounge dygnet runt, året om.

    *Ingår ej i klippkort, veckokort eller helgkort. För att säga upp ditt månadskort (varje månad dras automatiskt från) hör av er till oss på mail: info@norrahamnenpadel.se

PT Maya

PERSONLIG TRÄNARE

Vill du ta din träning till nästa nivå och få hjälp och tips – boka då in träningspass med vår PT Maya!

Maya har flera års erfarenhet och utbildning som personlig tränare. Du kan välja enskilda pass eller gruppass. Klippkort för PT-träningar köps antingen som 3h-kort eller 10h-kort.

För att boka upp dina pass hör av dig direkt till Maya på mail: maya.molin@hotmail.se eller tel: 0739-334254.

DIGITALT GYMKORT

Vi använder oss av gymkortet Wondr. Ett digitalt gymkort som du via app kommer in på gymmet. Här finns allt samlat kring ditt medlemskap och du har full koll på din träning. Ladda ner den på App Store eller på Google play.