INTEGRITETPOLICY

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att kommunicera erbjudanden och information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

 

COOKIES

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

 

GOOGLE ANALYTICS

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer

 

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst välja att vi raderar dina personuppgifter.

 

HUR VI SKYDDAR UPPGIFTER OCH INFORMATION

Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat.

 

ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG TILL VÅRA VILLKOR

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida. Senast uppdaterad 13/8 2020.

 

KONTAKTA OSS GÄRNA

Om du har frågor kontakta oss på info@norrahamnenpadel.se

NOR_Logo